De geplande activiteiten vind je al in de agenda.

De activiteitengroep van de Grunobuurt is "opgericht" in oktober 2018 en bestaat uit een aantal enthousiaste buurtbewoners. De groep bedenkt en organiseert activiteiten voor de bewoners van de wijk. Dit op eigen initiatief en verantwoordelijkheid en de groep wordt (financieel) ondersteund door Wijkraad Grunobuurt, Buurtcentrum Stadspark en het WIJ-team.

In Buurtcentrum Stadspark (Lorentzstraat 1) is een plek gemaakt voor en door bewoners. In wat vroeger 't jeugdhonk was, is nu een knusse en gezellige 'bar' gevestigd waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten: de KelderBar. Op vastgestelde avonden/ dagen organiseert de Activiteitengroep hier uiteenlopende activiteiten. Van een buurtcafé avond waar je met buurtgenoten kunt borrelen, tot avonden waar je mee kunt doen aan een Buurtbingo of kunt leren asperges te bereiden. De KelderBar fungeert ook als verzamelpunt/ uitvalsbasis voor buiten-activiteiten.

Sinds januari 2019 opent de groep één vrijdagavond per maand (van 20 tot 23 uur) de deuren van Gruno's Buurtcafé in de KelderBar van Buurtcentrum Stadspark.

Wil jij ook meedenken of -doen met de activiteitengroep? Of blijf je graag op de hoogte van de activiteitenplanning? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hartelijke groet van Jan, Karin, Rudie, Tineke, Bram, Marin en Bouke.

Tot snel!


  • 2018 – Súpergezellig, zo'n potje dinges :D
  • 2019 – Gelukkig gaat de bingo van 8 maart gewoon door!
  • 2019 – Grmbl. Waterschade in maart in de Kelderbar
  • 2018 – Yahtzee!
  • 2018 – de Activiteitengroep Grunobuurt ziet het licht
  • 2018 – De activiteitengroep organiseert een kerstwandeling door het Stadspark
  • 2018 – Een van de eerste activiteiten: spelletjesavond!
  • 2018 – Het is december en koud, maar in de Kelderbar is het gezellig warm
  • 2018 – Om een vaste uitvalsbasis te hebben, wordt het voormalige jeugdhonk van Buurtcentrum Stadspark omgetoverd tot de 'Kelderbar'


 

aanmelden nieuwsupdate

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Alle Nieuws sec

Tegel WIJ Groningen.PNG

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok