In Op de bank bij ... maken we kennis met een bewoner van de Grunobuurt. Deze keer maken we een praatje met Esther uit de Snelliusstraat.

Wie: Esther (27 jaar)
Waar: Snelliusstraat
Wat: projectmedewerker bij het elektronisch patiëntendossier van het UMCG

Hoelang woon je al in de Grunobuurt?
Ongeveer één jaar.

Wat bevalt er goed aan de Grunobuurt?
Het is een fijne, rustige buurt mooi vlakbij/aan het Stadspark en op goede fietsafstand van de binnenstad. Er zijn genoeg winkels en andere dingen in de buurt. Daarnaast is het fijn dat als je wilt wielrennen je direct het viaduct onderdoor kunt en bij het Hoornsemeer uitkomt.

Wat zou je in de buurt graag willen zien/veranderen?
Het zou wel fijn zijn als ze binnenkort klaar zijn met het opbreken van de straten. Dat is namelijk al bezig zolang ik hier woon (en volgens mij nog wel veel langer 😉).

Wat zou je zelf graag in de buurt willen doen?
Het lijkt me leuk om een keer een (beach)volleybaltoernooitje te doen. Volgens mij kan dat prima in het Stadspark. Daarnaast zou ik zelf graag een keer meedoen aan de buitenyoga, maar ik kan niet altijd op de tijden dat dit is.

Wat vind je het leukste plekje in Groningen, buiten de Grunobuurt?
Ik vind de binnenstad zelf leuk en ook het stadstrand, bij DOT.


Wil je zelf een keer in Op de bank bij … of wil je iemand tippen? Stuur dan een mail met je naam en adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tot ziens!

Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Meer informatie OK