Donderdag 28 januari is in Buurtcentrum Stadspark de eerste Buurtlunch gehouden, georganiseerd door het Sociaal Team Rivierenbuurt. 

Onder genot van een heerlijk kopje soep van en een broodje van vaste buurthuiskok Wolter, konden buurtbewoners en diverse professionals elkaar tijdens de ‘netwerklunch’ op een prettige en informele manier ontmoeten en kennis uitwisselen. Naast een aantal buurtbewoners waren onder andere aanwezig afgevaardigden van het Sociaal Team, Buurtcentrum Stadspark, wijkraad Grunobuurt, de gemeente en MEE, evenals een aantal wijkagenten. In totaal waren er deze eerste keer zo’n 20 deelnemers. Het eten werd kosteloos verzorgd door het buurthuis. Het was erg gezellig!

Buurtlunch full

Meer foto’s van de Buurtlunch vindt u hier. Ze zijn gemaakt door Jan, één van onze hoffotografen.

De buurtlunch wordt maandelijks op wisselende locaties gehouden. Houd voor nieuwe data deze website in de gaten!

Over het Sociaal Team Rivierenbuurt

Het Sociaal Team Rivierenbuurt is een nieuwe organisatie en een samenwerkingsverband tussen verschillende gemeentelijke en maatschappelijke organisaties. De bedoeling is op een laagdrempelige en centrale manier hulp te bieden aan mensen die om wat voor reden dan ook tegen problemen aanlopen. Waar nodig worden mensen verwezen. Daarnaast hebben Stadjers gelegenheid met ideeën te komen om hun leefomgeving leuker, beter en mooier te maken. Het Sociaal Team bedient naast de Rivierenbuurt o.a. de bewoners van de Grunobuurt en Laanhuizen. Als uitvalsbasis wordt MFC De Stroming aan de Merwedestraat gebruikt (het voormalige Talmahuis). Voor meer info over het Sociaal Team: wij.groningen.nl.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

RT @chrisgarrit: Veel klachten in Groningen over geluidsoverlast blijkt. (zelf geen last) Relatief zeer weinig klachten over evenementen en…

Grunobuurt

Kom je ook op de Heel de Buurtbijeenkomst in Buurtcentrum Stadspark? We gaan het o.a. hebben over het Stadspark en… https://t.co/CIpvckLyUv

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger
Stadspark Groningen tegel sec

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok