In Nederland hebben ongeveer 1,3 miljoen volwassenen moeite met lezen en schrijven. Ook ouders van jonge kinderen. Dat is zorgelijk, want de kans is groot dat er hierdoor ook steeds meer kinderen taalproblemen krijgen. Om dit te voorkomen is in Groningen Samenleren gestart. Samenleren is een gratis taalcursus voor ouders die moeite hebben met lezen en schrijven en die jonge kinderen hebben.

Het doel van Samenleren is om op een laagdrempelige manier ouders te stimuleren thuis met taal bezig te gaan. Ouders krijgen daarbij leuke boeken en online-spellen voor hun kind. De cursussen zijn in de wijk.

Wil je graag meedoen aan Samenleren? Dan kun je je aanmelden op www.samenleren050.nl of door te bellen naar (050) 211 51 34.

Misschien wil je zelf niet meedoen, maar ken je een ouder die dat wel wil. Vertel hem of haar dan over Samenleren en help bij het aanmelden via de website.
Wil je meer informatie over Samenleren? Kijk dan op de website of blijft op de hoogte via www.facebook.com/samenleren050.

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

Vandaag, zondag 20 januari, is de tijdelijke overweg aan de Paterswoldseweg gesloten tot ca. 14u. Dit i.v.m. tijd… https://t.co/kcMVWij0vG

Grunobuurt

Woon je vlakbij het spoor? Lekker slapen dan vannacht, want in de nacht van zaterdag op zondag, 20 januari, vanaf 0… https://t.co/zWJzI69EKL

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt
Tegel sec Vrouger

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok