Vanaf 29 augustus, na de bouwvakvakantie (week 35), zal uitvoerder Hemmen bv de werkzaamheden aan de riolering weer oppakken.

Week 35 gebruikt Hemmen om de riolering in het fietspad aan te brengen. Vanaf week 36 wordt de rioleringswerkzaamheden weer opgepakt vanaf de Leonard Springerlaan door de Paterswoldseweg richting Parkweg.

In week 41 staan de asfaltwerkzaamheden gepland voor de Paterwoldseweg en Parkweg. Tijdens de werkzaamheden zal het doorgaand verkeer aan de Paterswoldseweg niet worden gestremd. Het verkeer wordt via één zijde in beide richtingen geleid om de uitvoering mogelijk te maken.

De informatiebrief aan de bewoners van de Grunobuurt vind je hier. De gedetailleerde balkenplanning voor komende periode vind je hier.

> zie ook: Planning rioolsanering Grunobuurt (zuidelijk deel)

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

RT @chrisgarrit: Veel klachten in Groningen over geluidsoverlast blijkt. (zelf geen last) Relatief zeer weinig klachten over evenementen en…

Grunobuurt

Kom je ook op de Heel de Buurtbijeenkomst in Buurtcentrum Stadspark? We gaan het o.a. hebben over het Stadspark en… https://t.co/CIpvckLyUv

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger
Stadspark Groningen tegel sec

Lees hier alle nieuws over de onderdoorgang Paterswoldseweg

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok