Vanaf 29 augustus, na de bouwvakvakantie (week 35), zal uitvoerder Hemmen bv de werkzaamheden aan de riolering weer oppakken.

Week 35 gebruikt Hemmen om de riolering in het fietspad aan te brengen. Vanaf week 36 wordt de rioleringswerkzaamheden weer opgepakt vanaf de Leonard Springerlaan door de Paterswoldseweg richting Parkweg.

In week 41 staan de asfaltwerkzaamheden gepland voor de Paterwoldseweg en Parkweg. Tijdens de werkzaamheden zal het doorgaand verkeer aan de Paterswoldseweg niet worden gestremd. Het verkeer wordt via één zijde in beide richtingen geleid om de uitvoering mogelijk te maken.

De informatiebrief aan de bewoners van de Grunobuurt vind je hier. De gedetailleerde balkenplanning voor komende periode vind je hier.

> zie ook: Planning rioolsanering Grunobuurt (zuidelijk deel)

aanmelden nieuwsupdate

@grunobuurt

Grunobuurt

RT @VRgroningen: Vanaf vandaag is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een mondkapje te dragen in het OV. Dit is even wennen! Heb j…

Bekijk de activiteitenagenda van de Grunobuurt

Op de bank bij ... in de Grunobuurt

Tegel sec Vrouger

wijkvernieuwing Grunobuurt-Noord

Stadspark Groningen tegel sec

Lees alle Kunstnieuws uit de Grunobuurt

Over buurtpand KOPPEL

Fotogalerij

Tegel sec Aanpak ring zuid v2

Tegel sec Festivals Stadspark
Grunobuurt.nl maakt gebruik van een paar cookies. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.